Klantverhalen met: Ineke Dominicus - Nachtje in de Kerk

“Dat is zo fijn aan ecommit, zij creëren mogelijkheden om toch te compenseren, naast wat je maximaal kunt doen in het moment.”

Dit is Ineke. Ineke runt samen met haar man Leonard Dominicus een Bed & Breakfast in Vrouwenpolder. In een voormalig en uiterst sfeervol kerkje. Het draagt de toepasselijke naam: Nachtje in de Kerk. Een droom die uitkwam voor het stel. Een nieuwe droom die wordt nagejaagd, is het verduurzamen van deze onderneming. Waarvan compenseren via ecommit een onderdeel is.

Afval scheiden, zo min mogelijk verspillen, elektrisch rijden en zuinig omgaan met energie en water. Dat is wat Ineke al bijdraagt aan een betere wereld. Extra isoleren en zelf energie opwekken zijn plannen voor de toekomst. ecommit helpt haar om in de tussentijd nog wat extra’s te doen. “Dat is zo fijn aan ecommit, zij creëren mogelijkheden om toch te compenseren, naast wat je maximaal kunt doen in het moment,” zegt Ineke. Op welke manier ze compenseert? Door per persoon, per nacht €0,50 extra in rekening te brengen bij haar gasten. Iets wat voor de vele natuurliefhebbers die naar de B&B komen een kleine moeite is. Hun bijdrage wordt immers goed geïnvesteerd in mooie CO2-compensatieprojecten. En alle beetjes helpen!