Klantverhalen met: Vivian en Ron Diephout - Hotel & Brasserie Katoen
“We willen onze footprint verkleinen en door onze CO2-uitstoot te compenseren, maken we snellere stappen.”
Zilt, zoet, hartig, fris en duurzaam! Katoen 𝘎𝘰𝘦𝘴 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯. Maak kennis met Vivian Diephout & Ron Diephout van Katoen Goes. Deze prachtige brasserie is toegewijd aan het omarmen van duurzaamheid op alle mogelijke manieren, van het streven naar lokale ingrediënten tot aanpassingen in de hotelkamers, waarbij zelfs de kleinste details niet over het hoofd worden gezien.
"We proberen zoveel mogelijk onze ingrediënten lokaal te halen en hebben aanpassingen doorgevoerd binnen het hotel, zoals het verduurzamen van de hotelkamers en het vervangen van shampooflesjes door navulbare alternatieven. Het zit 'm echt in de kleinste details, zoals we gewend zijn binnen Katoen", aldus Vivian.
Katoen Goes gaat rond de zomer samen met ecommit haar CO2-uitstoot berekenen en deze compenseren voor diverse activiteiten binnen en rondom Katoen Goes. Om niet stil te zitten gedurende deze periode, zijn ze alvast begonnen met het compenseren van een stukje van hun uitstoot. Zo kunnen ze na de zomer eenvoudig opschalen en dan ook per activiteit op basis van berekeningen hun neutralisaties aanvullen.
"We willen onze footprint verkleinen en door onze CO2-uitstoot te compenseren, maken we snellere stappen”, zegt Vivian.