Eeterij Iets Anders

Green

Bij Eeterij Iets Anders in Kortgene staat duurzaamheid voorop. Eeterij Iets Anders compenseert momenteel 0 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Eeterij Iets Anders 23.420 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

0 kg
Actieve compensaties
23.420 kg
Totale compensaties

Eeterij Iets Anders

Kortgene, NL

Compensaties van Eeterij Iets Anders

Hieronder staan de compensaties die door Eeterij Iets Anders zijn aangeschaft.

Compensatie van

Eeterij 'Iets Anders'

Actief

CO2

0 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2023-12-02

Periode

12 Maanden

Type

Verbruik
Compensatie van

Eeterij 'Iets Anders'

Verlopen

CO2

23.420 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2022-12-02

Periode

12 Maanden

Type

Verbruik

Samen bedachten we de constructie om onze gasten 1% van de rekening extra te vragen. Dit investeren wij dan in projecten die CO2-uitstoot helpen verminderen via ecommit.

Ineke Hengsdijk
Eeterij Iets Anders

Ineke Hengsdijk wil haar gasten betrekken bij de vergroening van Eeterij ‘Iets Anders’. Om hen bewuster te maken van welk effect een hapje eten op de natuur heeft. ecommit dacht mee in de totstandkoming en uitwerking van een idee.

Het lijkt allemaal zo normaal, dat je alles kunt kopen waar je zin in hebt. En dat het in de meeste gevallen binnen een dag bij je thuis wordt afgeleverd. Daarom kiest Ineke, waar mogelijk, voor lokale producten als de Zeeuwse zilte zaligheden en de Hollandse dikbil. Met de CO2-uitstoot van het produceren, leveren en bereiden van producten wil ze ook graag iets doen. Daar komt ecommit om de hoek kijken. “Ze kwamen langs met een mooi en waterdicht verhaal dat goed past bij wat wij voor ogen hebben. Samen bedachten we de constructie om onze gasten 1% van de rekening extra te vragen. Dit investeren wij dan in projecten die CO2-uitstoot helpen verminderen via ecommit”, legt Ineke uit.

Ineke en haar gezin houden erg van de natuur en vinden het behoud daarvan dan ook heel belangrijk. Een duurzame levensstijl past daarbij. Ze kiezen er bijvoorbeeld bewust voor om klein te wonen met een gezin van vijf. Ook proberen ze de auto zo veel mogelijk te verruilen voor de fiets en letten op bij het verwarmen en verlichten van ruimtes. Voor het gehele pand wordt op dit moment ook onderzocht hoe deze het best geïsoleerd en gasvrij gemaakt kan worden. Een mooi plan voor de toekomst moet daaruit komen!

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord