Klantverhalen met: Wouter Dammers - Lawfox

“Vroeg of laat zal iedereen verantwoordelijkheid moeten nemen voor zijn of haar uitstoot. En compenseren via een initiatief als ecommit is heel toegankelijk.”

Wouter Dammers is gespecialiseerd IT-advocaat bij LAWFOX en assisteert ecommit op juridisch vlak bij het platform. Om zich goed in te kunnen leven in de wereld van ecommit, investeerde hij persoonlijk in virtueel land. Voor zijn bedrijf koos hij voor CO2-compensatie.

Duurzaamheid is iets wat permanent op de agenda staat van het advocatenkantoor. Zodat ze zowel nu als in de toekomst bij kunnen dragen op dit vlak. Op dit moment is hun beleid: zo weinig mogelijk papier gebruiken en zoveel mogelijk digitaal werken in een duurzaam pand. Sinds kort is daar CO2-compensatie via een compensatiepakket van ecommit bijgekomen. “Vroeg of laat zal iedereen verantwoordelijkheid moeten nemen voor zijn of haar uitstoot. Ik denk dat wij als vooruitstrevend advocatenkantoor het goede voorbeeld kunnen geven. En compenseren via een initiatief als ecommit is heel toegankelijk”, zegt Wouter.