Klantverhalen met: Oscar Meijerink – LanceFree

“ecommit biedt een hele makkelijke oplossing om te vergroenen. Met weinig handelingen. En het geeft ook nog eens een goed gevoel, voor jezelf, je bedrijf en je omgeving. Een echte aanrader!”

Voor zijn ZZP-platform in bouw en techniek ‘Lance Free’ koos Oscar Meijerink ervoor om CO2 te compenseren. Dit deed hij via ecommit. Om bij te dragen aan een betere wereld, maar ook om te investeren in een interessant platform, een initiatief met veel potentie. Want dat is hoe hij ecommit ziet.

Eigenlijk opereert Lance Free al vrijwel klimaatneutraal. Ze verbruiken geen gas, gebruiken geen papier, rijden met het hele team elektrisch en werken er ook nog eens in schone lucht. Deze wordt namelijk gezuiverd door de groene plantenwanden in het kantoor. Tóch koos Oscar voor ecommit. Om het eventuele laatste beetje uitstoot te compenseren en vooral om ecommit aan te moedigen. “Ze bieden een hele makkelijke oplossing om te vergroenen. Met weinig handelingen. En het geeft ook nog eens een goed gevoel, voor jezelf, je bedrijf en je omgeving. Een echte aanrader!”, aldus Oscar.

Dankzij de groei van Lance Free dragen meer technische zzp'ers bij aan een duurzamere wereld. En Oscar verwacht dat Lance Free komende jaren nog verder zal groeien. Hij houdt daarom de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om mogelijk verder te kunnen vergroenen.