The Holy Spiritus B.V.

Green

Bij The Holy Spiritus B.V. in Sint Jansteen staat duurzaamheid voorop. The Holy Spiritus B.V. compenseert momenteel 0 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft The Holy Spiritus B.V. 0 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

0 kg
Actieve compensaties
0 kg
Totale compensaties

The Holy Spiritus B.V.

Sint Jansteen, NL

Compensaties van The Holy Spiritus B.V.

Hieronder staan de compensaties die door The Holy Spiritus B.V. zijn aangeschaft.

Samen met ecommit slaan we de handen ineen om niet alleen heerlijke dranken te creëren, maar ook om bewustzijn te creëren en actie te ondernemen voor een duurzamere toekomst.”

Betreed de betoverende wereld van The Holy Spiritus in Sint Jansteen, Hulst, waar brouwerij en stokerij en likeurfabriekje samensmelten in de ontwijde muren van een oude kerk. Deze dranken zijn niet zomaar dranken; het zijn unieke creaties, geboren in de diepste krochten van The Holy Spiritus brouwerij.

Geboren uit passie en gedrevenheid, zijn Tom en Goderic de bevlogen ondernemers achter deze bijzondere plek. “Met meer dan een decennium aan ervaring in het ambacht van drankproductie, begonnen we als hobbyisten, maar al snel werd deze onschuldige bezigheid een levenslange passie. In 2018 nam onze droom concrete vorm aan met de oprichting van The Holy Spiritus BV.

”De oude, voormalige kerk waarin deze brouwerij en stokerij huizen, ademt puurheid en bijzonderheid. Als drank geboren wordt in een dergelijke omgeving geeft deze creaties een unieke flair. “Elke fles die onze deuren verlaat, draagt het stempel van onze toewijding en ambacht,” zegt Tom. “En alsof dat nog niet genoeg is, nemen we ook onze verantwoordelijkheid voor Moeder Aarde serieus. Sinds 1 december 2023 compenseren we de CO2-uitstoot van elke fles die ons heiligdom verlaat door middel van een vaste bijdrage. Maar daar blijft het niet bij; we zullen maandelijks een vast bedrag compenseren voor elke liter die onze kerk verlaat.”
Dus voor de liefhebbers van honing- en fruitdranken, wees gewaarschuwd: The Holy Spiritus is niet alleen een viering van smaken, maar ook van verantwoordelijkheid. Proost! Op een duurzamere wereld!

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord