Stichting Dockwize

Green

Bij Stichting Dockwize in Vlissingen staat duurzaamheid voorop. Stichting Dockwize compenseert momenteel 33.250 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Stichting Dockwize 33.250 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

33.250 kg
Actieve compensaties
33.250 kg
Totale compensaties

Stichting Dockwize

Vlissingen, NL

Compensaties van Stichting Dockwize

Hieronder staan de compensaties die door Stichting Dockwize zijn aangeschaft.

Tijdens GetUnlocked 2023 hebben we de CO2-uitstoot van al onze 190 bezoekers via ecommit gecompenseerd!

Marlon Baarends-Schroevers
Stichting Dockwize

Marlon Baarends-Schroevers is sinds 2021 directeur van Dockwize en samen met haar team helpt ze ondernemers hun volgende stap te bereiken. Dockwize maakt programma’s op maat, biedt kantoorruimtes en labs voor ondernemers, organiseert innovatieve challenges en verzorgt spraakmakende events. “Het is heel belangrijk om actief een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidstransitie en daar ook echt gewoon mee aan de slag te gaan!” Marlon geeft aan dat de Dockwize community een daadkrachtige doe-club is: mensen die samenwerken, verbinden en dat op andere manieren dan we gewend zijn om samen te werken. “Het is belangrijk om echt die innovatieve verbindingen te gaan leggen, want we kunnen het niet alleen! Je hebt elkaar nodig en zeker in dit soort complexe transities. Die handschoen pakken wij op met Get Unlocked, een innovatiebeweging die we gestart zijn om die verbindingen tot stand te brengen,” zegt Marlon.

Op 15 juni 2023 lanceerden we de innovatiebeweging Get Unlocked met een evenement in het teken van de energietransitie. Get Unlocked is gericht op het openbreken van uitdagingen van grote organisaties en het vinden van innovatieve oplossingen samen met start-ups, het mkb en studenten. In samenwerking met Dockwize heeft ecommit een experience verzorgd over de toekomstige ontwikkelingen in de duurzaamheidstransitie in Zeeland en de cruciale rol van innovatie hierin. "Tijdens dit evenement heeft Dockwize ervoor gekozen om de CO2-uitstoot van al onze 190 bezoekers via ecommit te compenseren!" aldus Marlon.


Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord