PR Sailing B.V.

Green

Bij PR Sailing B.V. in IJmuiden staat duurzaamheid voorop. PR Sailing B.V. compenseert momenteel 1.765 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft PR Sailing B.V. 4.265 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

1.765 kg
Actieve compensaties
4.265 kg
Totale compensaties

PR Sailing B.V.

IJmuiden, NL

Compensaties van PR Sailing B.V.

Hieronder staan de compensaties die door PR Sailing B.V. zijn aangeschaft.

Compensatie van

PR Sailing

Actief

CO2

1.765 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2023-09-07

Periode

12 Maanden

Type

Direct
Compensatie van

PR Sailing

Verlopen

CO2

2.500 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2022-09-07

Periode

12 Maanden

Type

Direct

Er moet wel eens gevlogen worden en een motorbootje is nodig voor support van de wedstrijdzeilers. Dat compenseren we op een eenvoudige, transparante en betrouwbare manier via ecommit.

Anita van Oeveren
PR Sailing B.V.

Anita van Oeveren weet alles over wedstrijdzeilen. Haar bedrijf PR Sailing is dan ook gespecialiseerd in de organisatie van alles wat er bij zeilwedstrijden komt kijken. Het schoonhouden van de natuur is voor Anita en haar bedrijf erg belangrijk. Via ecommit brengt ze daarom haar voetafdruk terug naar 0.

Vanuit een grote passie voor water en zeilen werd PR Sailing opgericht. Om de sport onder de aandacht te brengen in Nederland. Wie een wedstrijdboot heeft, wilt meedoen aan wedstrijden, maar niet de tijd heeft om alles daaromheen te regelen, kan bij Anita en haar team terecht. Omdat je bij zeilen afhankelijk bent van de natuurlijke elementen wind en water, vindt Anita dat zij ook voor de natuur moeten zorgen. “Schoon water is hierbij belangrijk, voor de toekomst en de volgende generatie. Het terugbrengen van plasticgebruik is hier onderdeel van. Binnen ons team is het gebruik van plastic tasjes of flessen bijvoorbeeld echt een no-go”, vertelt ze. Toch lukt het niet om volledig groen te zijn. Er moet wel eens gevlogen worden en een motorbootje is nodig voor support van de wedstrijdzeilers. “Dat compenseren we. Dit kan op een eenvoudige, transparante en betrouwbare manier via ecommit. Daarom zou ik andere bedrijven graag willen inspireren om dit ook te doen”, licht Anita toe.

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord