Omniboost B.V.

Green

Bij Omniboost B.V. in Terneuzen staat duurzaamheid voorop. Omniboost B.V. compenseert momenteel 3.529 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Omniboost B.V. 8.529 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

3.529 kg
Actieve compensaties
8.529 kg
Totale compensaties

Omniboost B.V.

Terneuzen, NL

Compensaties van Omniboost B.V.

Hieronder staan de compensaties die door Omniboost B.V. zijn aangeschaft.

Compensatie van

Omniboost

Actief

CO2

3.529 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2023-11-21

Periode

12 Maanden

Type

Direct
Compensatie van

Omniboost

Verlopen

CO2

5.000 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2022-11-21

Periode

12 Maanden

Type

Direct

Ik was al vroeg op de hoogte van de plannen van ecommit en wilde ze graag supporten. Omdat het een betrouwbaar platform is en gemakkelijk in gebruik.

Kees Zorge
Omniboost B.V.

Kees Zorge voelt de verantwoordelijkheid om klimaatverandering te verminderen. Voor zijn bedrijf Omniboost compenseert hij daarom CO2 via ecommit.

Je kunt wel zeggen dat het een man met een missie is. CO2 compenseren is namelijk niet het enige op de duurzaamheidskalender van Kees. Bij zakelijke reizen wordt al gekozen voor de fiets, het openbaar vervoer of lage-emissie vluchten. Op kantoor worden ruimtes gedeeld om energie te besparen en is er vrijwel geen papiertje te vinden (ofwel: er wordt nog nauwelijks iets geprint). En daar blijft het niet bij. In de toekomst worden leaseauto’s elektrisch en zijn er e-bikes beschikbaar waarmee het personeel van en naar kantoor kan trappen. Ook worden, bij verbouwingen of het inrichten van nieuwe kantoren, milieuvriendelijke materialen gebruikt. Maar je voetafdruk naar nul brengen is niet makkelijk, daarom koos hij ook voor CO2-compensatie via ecommit. “Ik was al vroeg op de hoogte van de plannen van ecommit en wilde ze graag supporten. Omdat het een betrouwbaar platform is en gemakkelijk in gebruik”, vertelt Kees.

“Je hoeft alleen maar het nieuws te volgen om te weten dat de wereld het zwaar heeft en alleen nog maar zwaarder gaat krijgen. Met vaak ernstige gevolgen voor groepen mensen die het al moeilijk hebben. Wij bevinden ons in een bevoorrechte positie en moeten er wat mij betreft alles aan doen om de snelheid van klimaatverandering te verminderen.”

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord