Nachtje in de Kerk

Green

Bij Nachtje in de Kerk in Vrouwenpolder staat duurzaamheid voorop. Nachtje in de Kerk compenseert momenteel 2.575 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Nachtje in de Kerk 2.575 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

2.575 kg
Actieve compensaties
2.575 kg
Totale compensaties

Nachtje in de Kerk

Vrouwenpolder, NL

Compensaties van Nachtje in de Kerk

Hieronder staan de compensaties die door Nachtje in de Kerk zijn aangeschaft.

Dat is zo fijn aan ecommit, zij creëren mogelijkheden om toch te compenseren, naast wat je maximaal kunt doen in het moment.

Ineke Dominicus
Nachtje in de Kerk

Dit is Ineke. Ineke runt samen met haar man Leonard Dominicus een Bed & Breakfast in Vrouwenpolder. In een voormalig en uiterst sfeervol kerkje. Het draagt de toepasselijke naam: Nachtje in de Kerk. Een droom die uitkwam voor het stel. Een nieuwe droom die wordt nagejaagd, is het verduurzamen van deze onderneming. Waarvan compenseren via ecommit een onderdeel is.

Afval scheiden, zo min mogelijk verspillen, elektrisch rijden en zuinig omgaan met energie en water. Dat is wat Ineke al bijdraagt aan een betere wereld. Extra isoleren en zelf energie opwekken zijn plannen voor de toekomst. ecommit helpt haar om in de tussentijd nog wat extra’s te doen. “Dat is zo fijn aan ecommit, zij creëren mogelijkheden om toch te compenseren, naast wat je maximaal kunt doen in het moment,” zegt Ineke. Op welke manier ze compenseert? Door per persoon, per nacht €0,50 extra in rekening te brengen bij haar gasten. Iets wat voor de vele natuurliefhebbers die naar de B&B komen een kleine moeite is. Hun bijdrage wordt immers goed geïnvesteerd in mooie CO2-compensatieprojecten. En alle beetjes helpen!

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord