Mia’s Restaurant & Lounge B.V.

Green

Bij Mia’s Restaurant & Lounge B.V. in Axel staat duurzaamheid voorop. Mia’s Restaurant & Lounge B.V. compenseert momenteel 0 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Mia’s Restaurant & Lounge B.V. 17.000 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

0 kg
Actieve compensaties
17.000 kg
Totale compensaties

Mia’s Restaurant & Lounge B.V.

Axel, NL

Compensaties van Mia’s Restaurant & Lounge B.V.

Hieronder staan de compensaties die door Mia’s Restaurant & Lounge B.V. zijn aangeschaft.

Ik wil het bedrijf graag blijven verduurzamen, voor het bedrijf zelf, maar vooral voor het milieu.

Mia Dieleman
Mia’s Restaurant & Lounge B.V.

Mia Dieleman is de eigenaresse van Mia’s Restaurant & Lounge en koos voor ecommit! Om verder te vergroenen door CO2 te compenseren.

Bij Mia’s heeft duurzaamheid al een belangrijke rol gekregen. Producten voor het restaurant worden bijvoorbeeld zo dichtbij mogelijk ingekocht. Er wordt zoveel mogelijk energie bespaard en zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt dat slecht recyclebaar is. Ook wordt de afvalstroom onder de loep genomen om in de toekomst verder te verfijnen. Kortom: ze dragen al een lekker steentje bij aan een betere wereld! En dan compenseren ze ook nog eens een deel van hun CO2-uitstoot via ecommit. “Ik wil het bedrijf graag blijven verduurzamen, voor het bedrijf zelf, maar vooral voor het milieu. Ik merk ook dat dit belangrijk is voor onze klanten.” Dat is waar Mia ook graag op inspeelt. Nu compenseert zij de uitstoot van het bedrijf, straks zal het ook mogelijk worden voor klanten om een deel van hun maaltijd te compenseren met een kleine bijdrage. “Mooi dat zoiets mogelijk is via ecommit. Op deze manier kunnen we als bedrijf een goed voorbeeld geven aan de consument en ze inspireren om zelf ook iets te doen”, aldus Mia.

Privé streeft Mia ook naar een bewuste levensstijl. Voornamelijk op het gebied van voeding. Door zoveel mogelijk biologisch te eten bijvoorbeeld.

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord