Laveto B.V.

Green

Bij Laveto B.V. in Terneuzen staat duurzaamheid voorop. Laveto B.V. compenseert momenteel 9.412 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Laveto B.V. 14.412 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

9.412 kg
Actieve compensaties
14.412 kg
Totale compensaties

Laveto B.V.

Terneuzen, NL

Compensaties van Laveto B.V.

Hieronder staan de compensaties die door Laveto B.V. zijn aangeschaft.

Normaal zijn die certificaten echt iets voor grote spelers, maar via ecommit kun je ook een kleiner stukje kopen, omdat zij de certificaten opdelen in kleine pakketten. Dat vind ik heel sterk.

Bart Jansen
Laveto B.V.

Dit is Bart. Bart Jansen is al vroeg betrokken geraakt bij de ontwikkeling van ecommit. Vanuit zijn web-, app- en software ontwerpbureau Laveto, denken hij en mede-eigenaar Jeffrey mee in verschillende disciplines. Ook compenseren ze CO2 voor het bureau.

Als kleine zakelijke speler kunnen investeren in CO2-certificaten, dat is wat Bart zo mooi vindt aan ecommit. “Normaal zijn die certificaten echt iets voor grote spelers, maar via ecommit kun je ook een kleiner stukje kopen, omdat zij de certificaten opdelen in kleine pakketten. Dat vind ik heel sterk. En dat geldt ook voor het soort projecten, ecommit investeert namelijk het liefst in projecten uit de buurt,” legt Bart uit. Zelf compenseert hij dan ook op deze manier voor Laveto. Een mooie aanvulling op het al werken op zonne-energie en het uitsluitend inkopen van leveranciers die klimaatneutraal zijn. Waarom dit alles volgens Bart zo belangrijk is? “Voor het milieu, voor een gezonde samenleving. We moeten echt bewuster omgaan met de wereld. Bedrijven spelen daarin een grote rol. Er is niet zoveel aanbod op het gebied van CO2-compensatie, dus dit is een mooie optie.” En dat is niet het enige waar Bart naar streeft als het om duurzaamheid gaat. Hij jaagt ook graag een duurzame samenwerking na. Met zijn klanten en dus ook met ecommit.

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord