Health by Nature B.V.

Green

Bij Health by Nature B.V. in Ossenisse staat duurzaamheid voorop. Health by Nature B.V. compenseert momenteel 0 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Health by Nature B.V. 10.800 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

0 kg
Actieve compensaties
10.800 kg
Totale compensaties

Health by Nature B.V.

Ossenisse, NL

Compensaties van Health by Nature B.V.

Hieronder staan de compensaties die door Health by Nature B.V. zijn aangeschaft.

Het ecommit-team heeft ambitie, straalt power uit en pioniert. Dit past bij mij en dat maakt het compenseren extra mooi.

Tom Willaert
Health by Nature B.V.

Dit is Tom. Tom is de positiviteit zelve en probeert dagelijks bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven. Puur en natuurlijk pionieren is wat hij doet en daarin vond hij een mooie partner in ecommit. Om samen de wereld te verbeteren. Voor zijn bedrijven Wfs Financial Engineering & Coaching en Health by Nature compenseert hij CO2 via het platform.

Voor WFS rekent hij een vast bedrag per opdracht aan zijn relaties, voor welk bedrag hij bij ecommit CO2-certificaten inkoopt. Voor Health by Nature compenseert hij de uitstoot van zichzelf, zijn medecompagnon en medewerker. Hij kiest er bewust voor om deze compensatie voor eigen rekening te nemen, om het betaalbaar te houden voor zijn klanten binnen het MKB. ecommit hielp hem om tot deze berekening te komen, waarmee hem werk uit handen werd genomen. “Het MKB moet voldoen aan uitgebreide regelgeving. Het in kaart brengen van hun compensatie komt daar in 2024 bij. Dat ecommit zo goed meedenkt en zaken voorrekent is daarom heel waardevol”, licht Tom toe. “Het ecommit-team heeft ambitie, straalt power uit en pioniert. Dit past bij mij en dat maakt het compenseren extra mooi.”

En dat is niet het enige wat Tom bijdraagt aan een duurzame samenleving. Hij omringde zijn met zonnepanelen bedekte huis en (moes)tuin al door een klein bos. Hij ging minder kilometers rijden, verbant chemicaliën en omarmt biologisch. Het delen van kennis hierover ligt in het verlengde daarvan en doet hij op een ongedwongen manier. Om anderen onbewust bewust te maken.

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord