Fidendum-IT

Green

Bij Fidendum-IT in Middelburg staat duurzaamheid voorop. Fidendum-IT compenseert momenteel 3.529 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Fidendum-IT 8.529 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

3.529 kg
Actieve compensaties
8.529 kg
Totale compensaties

Fidendum-IT

Middelburg, NL

Compensaties van Fidendum-IT

Hieronder staan de compensaties die door Fidendum-IT zijn aangeschaft.

Compensatie van

Fidendum-IT

Actief

CO2

3.529 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2023-11-24

Periode

12 Maanden

Type

Direct
Compensatie van

Fidendum-IT

Verlopen

CO2

5.000 kg

Project

Scolel'te

Startdatum

2022-11-24

Periode

12 Maanden

Type

Direct

ecommit biedt een overzichtelijke manier om te compenseren.

Benno Faase
Fidendum-IT

Dit is Benno. Bij Benno vind je ICT-oplossingen op maat. Een oplossing voor het verduurzamen van zijn bedrijf Fidendum-IT vond hij op zijn beurt bij ecommit.

Benno is maatschappelijk zeer betrokken. Dit blijkt wel uit zijn manier van leven en werken. Er wordt elektrisch gereden binnen het bedrijf en privé. Het zoveel mogelijk recyclen en hergebruiken van materialen is een belangrijk streven. En ook het bieden van kosteloze service aan bijvoorbeeld de regionale voedselbank bewijzen dit. Waar hij nog geen doeltreffende oplossing voor had gevonden? Klimaatneutraal worden op de korte termijn. “De wereld gaat hard achteruit. Als individu en ondernemer wil ik dit graag helpen tegengaan. Daarvoor worden ook al verschillende mogelijkheden geboden, maar die sluiten wat mij betreft onvoldoende aan. Ze zijn te kostbaar, blijken achteraf minder doeltreffend of het duurt te lang voordat je resultaat boekt”, legt Benno uit. “ecommit biedt wel een overzichtelijke manier om te compenseren en je levert gelijk een bijdrage. Je draagt direct bij aan een betere wereld.” Daar ontstond een mooie samenwerking tussen Fidendum en ecommit.

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord