Dapper Rhinos B.V.

Green

Bij Dapper Rhinos B.V. in Rotterdam staat duurzaamheid voorop. Dapper Rhinos B.V. compenseert momenteel 48.203 kg CO2 via ecommit. In totaal heeft Dapper Rhinos B.V. 48.203 kg CO2 via ecommit gecompenseerd aan verschillende gecertificeerde duurzaamheidsprojecten.

48.203 kg
Actieve compensaties
48.203 kg
Totale compensaties

Dapper Rhinos B.V.

Rotterdam, NL

Compensaties van Dapper Rhinos B.V.

Hieronder staan de compensaties die door Dapper Rhinos B.V. zijn aangeschaft.

Ecommit en Dapper zijn bedrijven die mega gemotiveerd zijn om een positieve impact te maken

Tycho is de trotse eigenaar van Dapper - the Growth Agency, een growth marketing bureau waar je terecht kunt met vragen over je marketing of online strategie. In het aangaan van samenwerkingen is hij bewust selectief. Omdat hij het liefst bedrijven helpt groeien die de wereld een stukje beter maken. Een samenwerking met ecommit past dubbel en dwars in zijn straatje. En stelt hem in de gelegenheid om duurzaam te ondernemen.

Een connectie die voor Tycho klopt als een bus. Waarom? “​​ecommit biedt een toegankelijke dienst die bedrijven in staat stelt hun emissies te dekken. Er zijn nu eenmaal emissies waar je op de korte termijn niet omheen kunt. Ik geloof erg in de transparantie waar ecommit mee werkt. Je kunt precies zien aan welke projecten jouw investering uitgegeven wordt, daar zitten ook lokale projecten tussen. Dat vind ik mooi,” licht Tycho toe.

Verklein ook je CO2-footprint.

Voor ieder bedrag gemakkelijk en transparant je CO2-uitstoot compenseren. Omdat de natuur en jij beter verdienen.

Klaar voor duurzamer ondernemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons

LinkedIn
Twitter
Instragram
Facebook
Discord