Events

ecommit bij het GetUnlocked evenement

26 juni, 2023

·

2 minuten leestijd

LinkedIn
Twitter
Facebook

Op 22 juni 2023 mocht het team van ecommit deelnemen aan het GetUnlocked evenement, georganiseerd door Dockwize. Dit evenement bracht een inspirerende groep mensen en bedrijven samen om te spreken over de toekomstige ontwikkelingen in de duurzaamheidstransitie in Zeeland en de cruciale rol van innovatie daarin.

Duurzaamheidstransitie in Zeeland
Bij ecommit kijken we altijd uit naar kansen om onze kennis te delen en in gesprek te gaan met gelijkgestemde ondernemers. Het GetUnlocked evenement bood de ideale gelegenheid om dit te doen. Tijdens het evenement deelden we inzichten en ideeën over hoe innovatie kan bijdragen aan een duurzamere toekomst, met specifieke focus op de duurzaamheidstransitie in de regio Zeeland. Bekijk hieronder de aftermovie van het evenement.

Dockwize compenseert CO2-uitstoot
Wat dit evenement nog specialer maakte, was het initiatief dat Dockwize nam om verder te gaan dan alleen het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Dockwize heeft namelijk de (gemiddelde) CO2-uitstoot van álle 190 bezoekers van het evenement gecompenseerd via ecommit. Dit toont aan hoe toegewijd Dockwize is aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische impact.

Partner in duurzaamheid
De gesprekken, de vooruitzichten op toekomstige ontwikkelingen en de rol van innovatie in de duurzaamheidstransitie hebben ons geïnspireerd. Als partner in duurzaamheid blijven we ons inzetten om bij te dragen aan positieve veranderingen in onze samenleving.

Samenwerken aan een groenere wereld
Bij ecommit kijken we uit naar toekomstige samenwerkingen die bijdragen aan een groenere en duurzamere wereld. Samen streven we naar een toekomst waarin innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan en waar we gezamenlijk de uitdagingen van de duurzaamheidstransitie in Zeeland en daarbuiten aangaan. Lees alles over onze duurzame missie.

Fanny Verweij

Social Media Manager